.
Glenn
zaterdag 27 april 2024

Glenn uit ‘Big Brother’: “Ik vond het een heel sterke groep”

Zowel fysiek als mentaal

Toen Glenn van Himst zich inschreef voor ‘Big Brother’ had hij niet meteen de intentie om het spel ook echt te winnen. Dat hij nu toch de prijzenpot mee naar huis mocht nemen, was een leuk extraatje.

Hij blikt met een positief gevoel terug op zijn avontuur in het huis, maar vond het ook allemaal heel erg intens. Vooral de laatste week was erg intens.

“De laatste 2 weken waren we eerst nog met 7 en toen zijn er 4 op 1 week tijd afgevallen. Toen dacht ik: als ik het nu nog een week kan volhouden, dan zit de kans er wel in dat ik het spel kan winnen”, zegt hij aan Showbizzsite.

Glenn stapte pas na 2 weken het huis in en had toen al heel wat kunnen volgen op televisie. Toen had hij al een idee wie de finale had kunnen spelen.

“Alice, zeker, prachtige meid, zo jong en al zo volwassenen. Ze weet wat ze wil in het leven. Ik zag Tom ook wel in de finale staan, want ook hij heeft een sterke persoonlijkheid. En ook echt een hele lieve jongen. Zowel fysiek als mentaal vond ik het dit jaar echt een heel sterke groep.”

Bio van Glenn van Himst