.
Gloria Monserez
dinsdag 21 februari 2023

Gloria Monserez: “Dat is niet aan mij besteed”

Geen naaktscènes voor Gloria

We hebben de voorbije jaren al heel wat aspecten van Gloria Monserez mogen ontdekken. Nu bewijst ze zichzelf ook als actrice in ‘Liefdestips aan mezelf’, een nieuwe webreeks op Play4.

De reeks wordt vaak vergeleken met de Streamzreeks ‘2DEZIT’ al is die reeks toch niet iets explicieter dan de nieuwe webreeks van Gloria.

“Naaktscènes zoals in ‘2DEZIT’ zijn niet aan mij besteed. Al van in het begin zei ik op castings dat ik mijn kleren niet uitdoe. Dat weten de mensen in het wereldje ondertussen wel. Ik heb ook een voorbeeld als Ketnet-presentatrice, hé”, klinkt het in Dag Allemaal.

Toch heeft Gloria niks tegen naaktscènes en vindt ze het supertof als acteurs en actrices dat wel willen doen, zolang het maar bijdraagt tot het verhaal.

In de reeks speelt Gloria de rol van Olivia, een personage dat haar meteen heel erg aansprak. “Ik vond het heel leuk dat er een reeks over mentale gezondheid gaat, zonder met het vingertje te wijzen. Het gaat over situaties waarmee mensen worstelen depressie of coming-out,… Ok Olivia wordt verliefd, maar het gaat toch vooral over een 17-jarige die haar weg moet vinden in het leven. Ze lijkt totaal niet op mij, ik moet haar echt spelen en dat sprak me enorm aan.”

Bio van Gloria Monserez

Meer Over:

Gloria Monserez