.
Gloria Monserez
vrijdag 24 februari 2023

Gloria Monserez: “Ik heb hem nooit compleet genegeerd”

Haar ouders zijn gescheiden

Wie al naar ‘Liefdestips aan mezelf’ heeft gekeken kent het verhaal al een beetje. In de reeks vertolkt Gloria Monserez de rol van Olivia, een 17-jarige die uit een gebroken gezin komt. Iets waar Gloria wel wat ervaring mee heeft.

“Ik heb mijn vader Koen Monserez nooit compleet genegeerd zoals Olivia doet. Mijn ouders hebben beslist: het is beter als onze wegen scheiden, maar ze zijn elkaar blijven zien. Ik ging week om week naar de andere ouder en onze band is altijd goed gebleven”, zegt Gloria in Dag Allemaal.

Zelf heeft Gloria geen liefdestips meer nodig want ze heeft al drie jaar een relatie met haar vriend. Die vriend houdt ze liever op de achtergrond en een naam hebben we dus niet.

“Toen ik de reeks begon te draaien, begon ik na te denken wat ik als tip zou geven aan mijn personage: zij heeft nog niet echt door dat je gewoon iemand moet zoeken met wie je ook kan lachen, iemand die grappig is.”

Maar er is nog een groot verschil tussen Gloria en haar personage Olivia. De leeftijd speelt een groot verschil. “Olivia is nog heel erg bezig met: ik moet die jongen zijn arm aanraken, of ik moet vijf seconden langer oogcontact maken… Dergelijke tips zijn niet nuttig voor mij.”

Bio van Gloria Monserez

Meer Over:

Gloria Monserez