.
gloria monserez
vrijdag 23 februari 2024

Gloria Monserez: “Ik heb het voorlopig niet nodig”

Ze houdt vol

Geen social media meer voor Gloria Monserez. Instagram, Facebook en andere apps vroegen te veel van haar energie en tijd en dat ging soms ten koste van haar werk. Nu heeft ze veel meer tijd om zich te focussen en geconcentreerd te kunnen werken.

“Ik spendeer nu al die tijd met vrienden en familie. En als ik iets moet weten, zal ik het wel via een ander wel horen. Ik heb nu gewoon ruimte om bezig te zijn met wat ik elke dag aan het doen ben, om alles ten volle te beseffen. En da's een heel fijn gevoel”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Haar account op Instagram is nog niet definitief weg en wie weet maakt ze ooit een terugkeer naar het platform. Maar het zal nog niet voor meteen zijn.

“Voorlopig heb ik het niet nodig en ga ik offline blijven leven. Al merk ik dat de drang om zo af en toe eens te scrollen soms groot is. 'Mag ik eens één keer scrollen op je gsm?', vraag ik dan aan vrienden. Of wanneer mijn lief Instagram-verhalen aan het bekijken is, kijk ik weleens mee. Maar even snel voel ik dan weer van: 'Wát wilde ik hier nu weer op te weten komen of zien? Want ik mis eigenlijk niks.' En dat is ook letterlijk zo: je mist níks.”

Bio van Gloria Monserez

Meer Over:

Gloria Monserez