.
Gloria Monserez
zaterdag 22 oktober 2022

Gloria Monserez: “Ik kan daar niet tussen kiezen”

Ze is op twee zenders te zien

Zowel kinderen als volwassenen kennen Gloria Monserez goed. Ze presenteert op Ketnet als Ketnetwrapster en ze is nu ook te zien in ‘Hotel Romantiek’. Maar presenteren op Ketnet of een programma op Eén, het is toch een groot verschil.

“Ik heb nu nog meer dan op Ketnet het gevoel dat ik mezelf kan zijn. Ik praat niet tegen kinderen zoals tegen mijn ouders of vrienden. Maar ik vind het alvast heel fijn dat nu een heel ander publiek mij zal leren kennen”, glundert Gloria in Story.

Maar ‘Hotel Romantiek’ is niet het laatste wat we van Gloria hebben gezin. In ‘The Voice Van Vlaanderen’ vervangt ze meteen een klepper als An Lemmens die er dit seizoen niet kon bij zijn omwille van haar zwangerschap.

‘Daar leid ik samen met Aaron Blommaert alles in goede banen. Je komt daar ook terecht in een goed geoliede machine, eentje waar je kan vertrouwen dat de ploeg je zal helpen. Koen Wauters heeft me regelmatig goede raad gegeven en die neem ik alleen maar ter harte.”

‘Hotel Romantiek’ of ‘The Voice van Vlaanderen’, toch twee totaal verschillende programma’s. “Maar ik zou niet kunnen kiezen. Ik hou van een shiny floor, maar ook van een zandweg. Het zijn in ieder geval twee programma’s waarin je met mensen babbelt en naar hen luistert, en dat ligt me wel.”