.
Gloria Monserez
dinsdag 25 oktober 2022

Gloria Monserez: “Ik weet nog niet wat ik wil”

Ze wil niet kiezen

Gloria Monserez is een rijzende ster in Vlaanderen. Een jonge spring-in-t-veld die van alle markten thuis is en die heel opmerkelijk binnenkort te zien is op twee zenders tegelijk, en beiden in een groot programma.

Zo is Gloria op Eén te zien in ‘Hotel Romantiek’ en is ze sinds kort ook te zien in ‘The Voice Van Vlaanderen’ op VTM. Heel straf dat dat mag van de VRT.

“Ik heb altijd gezegd toen ik wrapper werd: ‘Ik ben nog heel jong, ik weet nog niet waar ik het liefste werk.’ Ik zie ook niet in waarom er geen kleine kruisbestuiving zou mogen zijn, zolang iedereen daar gelukkig mee is, en vooral ik. Ik wil geen enkele zender uitsluiten”, klinkt het in Story.

Je zou het bijna niet zeggen, maar Gloria draait ondertussen toch al een mooie drie jaar mee in de showbizz. Maar aan enthousiasme nog altijd geen gebrek.

“Dat hoop ik ook nooit te verliezen. Maar op die drie jaar ben ik wel veel gegroeid. Gelukkig maar, als je niet verandert of bijleert, is het maar saai. En alleen zo kunnen dingen beter en waardevoller worden.”