.
Gloria Monserez, Kawtar Ehlalouch en Stéphan Tanganagba
zondag 7 november 2021

Gloria Monserez is één van de nieuwe gezichten van de nieuwe Sensoa-campagne

Ze weet precies hoe het voelt

Ketnetwrapster Gloria Monserez is jong, maar ze weet perfect wat ze wil in het leven. Ze bruist van energie en heeft een flinke dosis zelfvertrouwen in zichzelf. Bovendien wil ze graag iets betekenen voor de mensen in Vlaanderen en voor iedereen die het nodig heeft. Zo is ze sinds kort één van de nieuwe gezichten van #wijgrijpenin, de campagne van Sensoa tegen grensoverschrijdend gedrag.

“Ik wens geen enkel meisje of jongen toe dat ze zich onveilig voelen op openbare plaatsen. Dus heb ik mijn verhaal verteld in het campagnefilmpje, ook al was dat eng om te doen”, legt Gloria uit aan Dag Allemaal. Gloria werd zelf al eens een keertje lastiggevallen op een fuif, een voor haar niet zo fijne ervaring.

“Het gebeurde zelfs al meermaals. Ik dacht dat ik daar vlot over zou kunnen spreken, maar na de opname voelde ik dat die gebeurtenis nog altijd een impact op mij had. Daar schrok ik wel van. Meisjes worden ook zelden gestimuleerd om daarover te praten en grenzen te stellen.”

Gloria werd tijdens een fuif aangeraakt op plekken waar ze het niet wou. Een feit dat jammer genoeg vaker gebeurt dan we denken.

Heb je zelf al zoiets meegemaakt en wil je er anoniem over kunnen praten. Bel dan 1712 of surf naar 1712.be

Bio van Gloria Monserez

Meer Over:

Gloria Monserez