.
Gloria Monserez
donderdag 15 februari 2024

Gloria Monserez zweert sociale media af: “Ik deel het nu op andere manieren”

Ze heeft veel meer tijd voor andere dingen

Een tijdje geleden vertelde Gloria Monserez dat ze al een hele tijd niet meer op sociale media zat. Ze vond van zichzelf dat ze te vaak en te veel aan het scrollen was, en dat ze haar tijd ook nuttiger kon besteden.

Gloria deelde tot 2 jaar geleden zowat alles op haar sociale media. Haar laatste post dateert ondertussen van 30 juni 2022. “Als je opgroeit in een digitale wereld mag je niet vergeten hoe belangrijk het is om gewoon te zíjn, en dingen te doen zonder je gsm”, citeert Dag Allemaal Gloria in Het Laatste Nieuws.

De drang verdween om zo vaak met sociale media bezig te zijn, al zijn er natuurlijk wel nog eens momenten waarop Gloria er aan denkt.

“Vorige maand presenteerde ik 'Het Gala van de Gouden K's'. Toen dacht ik wel even: 'Hm, dit is leuk om te delen.' Maar uiteindelijk had ik dat moment al gedeeld met alle mensen die naar tv keken. Ik probeer mijn boodschap kwijt te kunnen in mijn tv-werk en ik gebruik de kanalen van de zender om mijn boodschap te verspreiden. Meer moet dat niet zijn.”

Bio van Gloria Monserez

Meer Over:

Gloria Monserez