.
Flikken Maastricht
vrijdag 9 april 2021

Goed nieuws voor de fans van Flikken Maastricht

Nieuw seizoen van start.

In Vlaanderen staan wij enkele seizoenen achter met ‘Flikken Maastricht’, zo start binnenkort het dertiende seizoen van de populaire Nederlandse politieserie over de strijd tegen de criminaliteit in Maastricht en omstreken.

Op zondag 11 april is de eerste aflevering van seizoen 13 te zien. Naast Victor Reinier (Floris Wolfs), Angela Schijf (Eva van Dongen), Oda Spelbos (Marion Dreesen), Sergio Romero IJssel (Romeo Sanders) en Antoinette Jelgersma (Marlies Kamphuis) zien we ook enkele bekende gastacteurs. In de eerste aflevering zijn dat onder andere Tom Van Bauwel (Louis Daerden) en Marieke Dilles (Lies Dewulf).

Hoe gaat het nieuwe seizoen van start?
Eva denkt haar verslaving de baas te kunnen, maar komt zwaar onder druk te staan bij een zaak waarin een grote lading heroïne geript is. Een vrouw komt aangifte doen van de ontvoering van haar kind door Maastrichtse drugshandelaren. Al gauw blijkt er veel meer achter de aangifte te zitten en zijn slachtoffer en daders niet meer uit elkaar te houden. Romeo en Marion krijgen met een vermissing te maken. Een alcoholistische vrouw is verdwenen nadat ze haar huis is uitgezet.

Flikken Maastricht, zondag 11 april om 20.55 uur op één.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Victor Reinier en Angela Schijf