.
Goedele Liekens
dinsdag 30 april 2024

Goedele Liekens: “Ik was verbaasd hoe snel het ging”

Alsof ze nooit iets anders had gedaan

Goedele Liekens is trots op haar beide dochter. Terwijl dochter Merel salesmanager is van een hotelketen. Céleste is samen met een vriendin BuddyRise begonnen. Dat is een onlineplatform voor mensen met een auto-immuunziekte.

“Een grote bank ondersteunt het start-upproject, maar enkel met wat advies. Céleste is momenteel vrijgezel en zo vrij als een vogel. Ze amuseert zich in het leven. Op zondag moet ik het aantal schoenen tellen thuis om te weten hoeveel vriendinnen er zijn blijven slapen en hoeveel pistolets ik bij de bakker moet halen”, lacht Goedele in Primo.

Merel en Céleste zijn blij met een mama als Goedele. En zij weet nog altijd goed hoe ze haar rol als mama moet invullen.

“Merel was onlangs ziek. Je weet wel, koorts en veel hoesten en zo. Wel, ik was verbaasd hoe snel we allebei in oude patronen hervielen. Ik begon een gezond soepje te maken, warmde een kersenpitkussen op, ging om haar medicatie en legde een extra deken klaar. En zij kwam lekker bij mama logeren. De moederkloek van weleer was helemaal terug. Eens mama, altijd mama, hé.”

Bio van Goedele Liekens

Meer Over:

Goedele Liekens