.
Goedele Liekens
maandag 22 november 2021

Goedele Liekens is terug: “Ik was bang dat ik het niet meer kon"

Ze presenteert volgend jaar 'De Bachelor'

Vorig jaar bereikte ons het nieuws dat Goede Liekens kreeg af te rekenen met kanker. Ondertussen zijn we een jaar later en gaat het weer beter met de presentatrice. Volgend jaar zal ze te zien zijn als presentatrice van ‘De Bachelor’, waarin ‘Temptation Island’ ster Fabrizio Tzinaridis op zoek gaat naar de ware liefde?

Goedele is er in ieder geval klaar voor en heeft haar eerste draaiendagen al achter de rug. “De eerste draaidagen verliepen vlot. Er kwamen toch lichte zenuwen bij kijken. Tijdens mijn chemobehandeling had ik het lastig. Mijn geheugen ging flink achteruit en het kostte me immens veel moeite om me ergens op te concentreren. Ik heb heel lang gedacht dat mijn hersenen nooit meer in orde zouden komen. Ook daarom wilde ik dit zo graag doen. Ik wilde weten of ik het nog kon”, legt ze uit in Gazet van Antwerpen.

Goedele is in ieder geval blij dat ze het nog kan en dat ze de presentatie voor haar rekening kan nemen zonder al te veel problemen. “Hersenen zijn spieren. Door opnieuw op een set te staan, stimuleer ik ze volop en zal het de komende dagen alleen maar beter gaan. Sowieso is het super om dit weer te kunnen doen.”