.
News Image

Goedele Liekens zoekt verleidelijke man

Wat is Goedele van plan?


Seksuologe en tv-presentatrice Goedele Liekens doet via de social media kanalen van erotiekconcern Pabo een oproep aan alle verleidelijke mannen van Vlaanderen. “Misschien heb jij wel zo’n exemplaar in huis, schrijf hem in” roept Liekens op aan Vlaanderen. Als juryvoorzitter van “De meest verleidelijke man van Vlaanderen” zal zij samen met de professionele vakjury op 17 maart uit 12 finalisten, de ultieme winnaar kiezen. Vanaf vandaag, en ruim 300 potentiële winnaars verder, mag Vlaanderen stemmen op zijn of haar favoriete man. Op 1 februari is Pabo de verleidelijke zoektocht gestart. De winnaar kan rekenen op een zinderende ervaring, waaronder een fotoshoot, en een geheel verzorgde all-inclusive reis naar Zuid-Spanje.

Seksuologe Goedele Liekens: “Schotel ons 12 hunks voor, en je krijgt... een “galore” aan mooie mannen om bij weg te dromen. Bon, minder woorden, meer beelden, toch? ;-) Laat die Heren maar komen, wij kijken er ontzettend naar uit! Professionele vakjury Naast juryvoorzitter Goedele Liekens zullen vijf andere professionele vakmensen hun top drie samenstellen waaruit de “Meest verleidelijke man” naar voren zal komen. De jury bestaat verder uit: Kate Ryan (Pop and Dance diva), Ian van der Putten, (OUTtv), Veronique de Kock (topmodel en oud Miss België), Elien Geboers (Flair magazine) en Mariolein Muys (Retail manager Pabo).

De twaalf mannen gaan gekleed in stijlvolle pakken en worden in een fotoshoot voor eens en voor altijd vastgelegd door Freddy Dirickx, de huisfotograaf van Pabo. Maar dat is niet alles! De winnaar reist ook af naar Zuid-Spanje, met de vrouw of man van zijn keuze, waar zij een week kunnen genieten in een luxe all-inclusive oord. Voorafgaand aan deze reis mag de winnaar een koffertje met liefdesartikelen vullen bij Pabo België. Nog twee weken en dan sluit de stemronde. Tot die tijd is het aan het Vlaamse publiek én de genomineerde mannen om zoveel mogelijk stemmen binnen te halen om in de finale te komen. Stemmen kan via www.demeestverleidelijkeman.be . Op 17 maart maakt de organisatie op originele wijze de winnaar bekend.

Bio van Goedele Liekens

Meer Over:

Goedele Liekens