.
Griet Vanhees
woensdag 1 november 2023

Griet Vanhees oog in oog met inbrekers op Halloween

En dat terwijl haar man in het buitenland zit.

Hoe was jouw Halloween? Die van Griet Vanhees is er één geworden die zij niet snel zal vergeten. Terwijl manlief Anthony Kumpen in Italië zat, kreeg het koppel ongewenst bezoek over de vloer. Griet was op haar slaapkamer televisie aan het kijken toen zij beneden rinkelend glas hoorde. Zij dacht dat een kat iets had omgestoten. Griet wou naar beneden gaan kijken, maar boven stond zij plots oog in oog met een inbreker. Die panikeerde en verwittigde zijn kompanen waarna hij zelf ook op de vlucht ging.

Griet ging de boeven nog achterna terwijl zij de politie verwittigde. Die waren snel ter plaatse, maar de vogels waren al gaan vliegen. Het koppel heeft de camerabeelden van de inbrekers aan de politie van Hasselt bezorgd. Volgens Vanhees waren de daders met vier: drie in haar huis, één die in de auto zat te wachten.

Op Instagram richt Griet zich tot de inbrekers. "Jullie volgen mij duidelijk, want jullie dachten dat ik in het buitenland zat! Geloof nooit alles op sociale media zeg ik altijd. Aan de jongen met zwarte jas die oog in oog met mij stond boven, dat was schrikken he! Ik beloof jullie dat we mooie beelden hebben", glundert Griet Vanhees nog.