.
Groot Licht in The Masked Singer
woensdag 8 februari 2023

Groot licht uit ‘The Masked Singer’: “Ze heeft haar feromonen op mij afgevuurd”

Wie is hij of zij toch?

Vanaf 3 februari kunnen we weer volop raden welke BV’s er onder de maskers zitten in ‘The Masked Singer’. Voorlopig krijgen we heel wat tips op ons afgevoerd die ons eigenlijk niet veel wijzer maken. Al probeert Groot Licht zijn best te doen in Dag allemaal om een tipje van de sluier op te lichten.

Achter de schermen van het programma gaat het er altijd heel erg gezellig aan toe en dan ontstaan er wel eens echte vriendschapsbanden of leuke kliks.

“Mijn labo is een steriele omgeving, de smetteloze persoonlijke hygiëne van Soaperstar weer ik ten zeerste te appreciëren. Al heeft Foxy Lady haar feromonen ook al op mij afgevuurd, dat kan resulteren in een chemische reactie. Er hangt elektriciteit tussen ons.”

Wanner je vraagt wie de grote voorbeelden zijn van ‘Groot Licht’ dan moet hij of zij daar niet lang over nadenken. ‘Groot Licht’ is een grote fan van Pierry en Marie Currie.

“De wetenschappelijke bevindingen uit hun diepgaan onderzoek zijn van onschatbare waarde. Bovendien waren ze door al hun blootstelling aan radioactiviteit mogelijk nog stralender dan ikzelf.”