.
Kamal Kharmach
maandag 23 januari 2023

Guilty pleasure van Kamal Kharmach

Hopelijk leest zijn vrouw ‘Primo’ niet

Het elfde seizoen van ‘1 jaar gratis’ wordt gepresenteerd door Kamal Kharmach. De quiz zelf blijft ongewijzigd, maar de presentator wordt een nieuw gezicht.

De quiz werd al gepresenteerd door Herman Van Molle, Katja Retsin en Thomas Vanderveken, gekende namen dus. “Dat zijn de besten in hun vak. Uitgerekend hén opvolgen vond ik beangstigend”, bekent Kamal Kharmach aan Primo.

Naast zijn presenteerwerk en job als komiek is Kamal ook nog docent bedrijfseconomie. Veel met geld bezig zijn is dus dagelijkse kost. Voor hem zouden gezondheidszorg en onderwijs altijd en voor iedereen gratis moeten zijn.

Kamal zelf is over het algemeen geen ‘big spender’. Toch heeft hij een guilty pleasure waar hij toch wel redelijk wat geld aan uitgeeft.

Hij houdt namelijk van het spelen op de Playstation en koopt af en toe wel spelletjes en ook de poppetjes van de ‘Power Rangers’ koopt hij graag. “Goedkoop zijn die figuurtjes niet. Mijn vrouw denkt nog altijd dat ze maar 2 euro kosten. Al moet ik zeggen dat Siham het raar vindt dat ik die ‘goedkope’ dingen veilig in een kast opberg. Ik hoop dat ze de Primo niet leest”.

Bio van Kamal Kharmach