.
Gunther Levi in Familie - aflevering 6942
dinsdag 8 februari 2022

Gunther Levi: “Dat vind ik wel een goeie reden om hen te controleren”

Maar het mag niet te ver gaan

Je hoort het wel eens vaker dat ouders hun kinderen controleren waar ze uithangen en of ze wel degelijk zijn waar ze hadden gezegd te zijn. Ouders installeren tracking-apps op de GSM van hun kroost en zijn daardoor een pak geruster. Maar gaat dit niet een brug te ver? Hebben die ouders gelijk dat ze hun kinderen altijd willen kunnen volgen, of schenden ze daarmee het vertrouwen?

Gunther Levi heeft zelf drie kinderen en is ervan overtuigd dat hij het zelf in de eerste plaats niet zou doen. “Toch niet als er geen aanleiding is. Ik kan uiteraard niet voorspellen of m’n kinderen later foute vrienden zullen hebben of zo. Want dat vind ik wél een reden om hen op die manier te controleren”, reageert hij in Tv Familie.

Gunther en zijn vrouw Charlotte hebben een open relatie met hun kinderen en ze kunnen bij hun ouders terecht met alle vragen en problemen. “Tieners worden graag als volwassen behandeld. We moeten hen daar de kans toe geven. Net zoals zij ons moeten vertrouwen, moeten wij dat ook bij hen doen.”

Bio van Gunther Levi

Meer Over:

Gunther Levi