.
Gunther Levi
zondag 30 juni 2024

Gunther Levi: “Het is maar tijdelijk” 

Verwacht geen grootse comeback 

Wat een heerlijk nieuws was het toch van VTM toen ze de hoofdrolspelers van de nieuwe webserie van ‘Familie’ bekend maakten. Niemand minder dan Gunther Levi en Steven De Lelie zullen weer eventjes tijdelijk te zien zijn en dat tot grote vreugde van de fans.

Zelf had Gunther niet verwacht dat hij nog eens in de huid van Peter Van den Bossche zou kruipen, maar hij vond het wel erg plezant.

“t’Is voor de webisodes, hé. Het is niet dat ik op miraculeuze wijze verrijs in 'Familie'. De webreeks draait rond de periode die voorafging aan de brand waarin Peter omkwam”, zegt Peter in Dag Allemaal.

Toen Gunther uit ‘Familie’ werd geschreven was dat geen keuze uit vrije wil. Leuk was het dus niet meteen toen Levi het nieuws kreeg.

“Ik ben ook nooit rancuneus geweest. Een ontslag is nooit leuk, natuurlijk. Als je het niet voelt aankomen, is dat toch even slikken. Veel denk ik er nu niet meer aan. Ik ben vooral dankbaar voor wat ik daar heb mogen doen. Ik heb 23 jaar in 'Familie' mee mogen spelen, en dat is zeer uitzonderlijk. Als je in een soap speelt, en dat geldt voor iedereen, is er altijd een dag dat het stopt. Of de serie stopt, of je personage verdwijnt. Dat hoort bij de job.”