.
Gunther Levi
zaterdag 13 juli 2024

Gunther Levi: “Ik wil daar echt werk van maken” 

Hij wil zich engageren 

Misschien wordt Gunther Levi binnenkort wel burgemeester van Hulsthout, zijn woonplaats. Hij komt op voor Hulsthout op Punt (HOP) en hoopt dat hij toch een zitje in de gemeenteraad kan bemachtigen.

“Politiek heeft mij altijd geïnteresseerd. In al zijn facetten. Als BV zou ik mij echter nooit verbinden aan een politieke kleur. Maar toen ze mij vroegen voor deze nieuwe, onafhankelijke partij, heb ik niet getwijfeld. HOP (wat staat voor Hulshout Op Punt, nvdr) is geen traditionele partij. Wij zijn een beetje links, een beetje rechts, een beetje centrum. Soit, the best of all worlds”, lacht hij in Dag Allemaal.

Wat Gunther erg belangrijk vindt, is verkeersveiligheid. Dat heeft misschien wel te maken met het feit dat hij zelf nog twee jonge kindjes heeft rondlopen thuis.

“Ik fiets elke dag met hen naar school. Dan zie ik zoveel dingen die voor verbetering vatbaar zijn... Daar wil ik, indien ik verkozen zou worden, echt werk van maken. Ik wil niet de zoveelste BV zijn die op een lijst gaat staan, puur en alleen om stemmen voor de partij te ronselen. Daarvoor is mijn politieke interesse veel te groot. Bovendien toeter ik al jaren rond hoe belangrijk verkeersveiligheid voor mij is. Het zou hypocriet zijn om aan de zijlijn te blijven staan.”

Bio van Gunther Levi

Meer Over:

Gunther Levi