.
Gunther Levi
maandag 3 oktober 2022

Gunther Levi: “Unieke foto gevonden”

En daar was hij blij mee.

Door heel wat fans wordt hij in ‘Familie’ nog steeds gemist, acteur Gunther Levi. Hij was er op 17 september niet bij in de Lotto Arena voor 30 jaar ‘Familie’, want hij genoot met zijn vrouw Charlotte van een deugddoende vakantie in Amerika.

Opmerkelijk genoeg vond Gunther daar toch de tijd om een leuk kiekje uit de oude doos te posten op Instagram. Eentje waarop hij samen met Davy Gilles en Chris Van Tongelen te zien was in ‘Familie’.

“Al jaren zeggen we tegen elkaar dat er toch foto’s van ons samen moeten zijn van die tijd. Nog voor De Romeo’s bestonden. We hebben niet zo heel veel scènes samen gedraaid in ‘Familie’, maar toch… ik heb dat toen nagevraagd in de studio en ze zijn daarnaar op zoek gegaan”, vertelt hij in Primo.

Meerdere beelden of foto’s werden er niet gevonden en dus deelde Gunther die met veel plezier op de sociale media. “Dat m’n post samenviel met de 30ste verjaardag van ‘Familie’ was mooi meegenomen.”

Een feest dat Gunther dus heeft moeten missen. Ook al stonden De Romeo’s eerst gepland op de affiche. “We zouden het feest afsluiten. Oorspronkelijk stond dat in januari gepland, maar door de hoge coronacijfers werd dat uitgesteld en viel het samen met mijn vakantie.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Gunther Levi, Davy Gilles en Chris Van Tongelen