.
Gunther Levi
vrijdag 13 september 2024

Gunther Levi: “We zitten in een stormachtige situatie”

Het gaat niet zo goed

Het gaat niet zo goed met de relatie van Gunther Levi. Zijn relatie met Charlotte Nollet zit in een dipje, al blijft Gunther hopen op een goede afloop. De twee zijn altijd met elkaar blijven praten en dat is positief.

“Ik ga niet ontkennen dat wij al een poosje in een stormachtige situatie zitten. Onze vrienden en kennissen weten dat en we hebben het ook nooit kunnen of willen wegsteken. We doen er echter alles aan om uit dat onweer te komen. Maar voor alle duidelijkheid: Charlotte en ik zijn niet gescheiden. Wij geven elkaar een beetje ruimte. Ik twijfel er niet aan dat alles weer in zijn plooi zal vallen. Daar gaan we allebei van uit. Ook Charlotte, ja”, zegt Gunther in Dag Allemaal.

Elke relatie kent wel eens een dipje en momenten waarop het moeilijk gaat. Het is niet dat de relatie van Gunther en Charlotte op dat vlak een grote uitzondering is.

“De vraag is hoe je met die dalen omgaat. En dat was voor Charlotte en mij vrij snel duidelijk: eraan werken en zorgen dat het weer de goede kant uitgaat. Wij geven elkaar niet op! Charlotte en ik komen nog steeds goed overeen en zijn altijd met elkaar blijven praten, da's goed.”

Bio van Gunther Levi

Meer Over:

Gunther Levi