.
Gunther Neefs
woensdag 11 september 2024

Günther Neefs: “Ik begaf me toen op glad ijs”

Het was allemaal nieuw

De eerste collectie van Günther Neefs bij E5 was zo’n groot succes, dat er nu ook een tweede collectie bijkomt. In Nina vertelt hij over het verschil tussen de eerste collectie en de twee collectie van Dansaert Black.

“De eerste keer begaf ik me een beetje op glad ijs. Plots werd ik ondergedompeld in dat wereldje van fashion. Ik wist niet dat er zoveel mensen achter de schermen werkten om een kostuum van a tot z af te werken. e5 is een heel warme omgeving met gemotiveerde mensen die je helemaal kunnen meetrekken in hun verhaal.”

De collectie bestaat vooral uit kostuums. De liefde voor kostuums is begonnen toen Günther nog aan de slag was als autoverkoper.

“Het was in die tijd een gewoonte dat iedere verkoper een pak droeg. Toch zeker bij een merk als BMW. Mijn oudste zoon, Niel, werkt nu ook bij BMW - de appel valt niet ver van de boom - en hij krijgt eveneens een kostuum van het werk. Het straalt professionaliteit en vertrouwen uit. Toen ik begon als zanger was dat voor mij de juiste keuze. Ik voelde me er vertrouwd en veilig in."

Bio van Günther Neefs

Meer Over:

Günther Neefs