.
Gustaph
dinsdag 4 juni 2024

Gustaph en Tony Hadley laten het feest losbarsten op de JOE Singalong Party

Ook Leez en het muzikale duo Bram & Lennert zijn erbij!

Ook Leez en het muzikale duo Bram & Lennert zijn erbij!
‘Don’t Stop Me Now', ‘Dancing Queen’ of ‘Living On a Prayer’? Ware fans van de greatest hits van vroeger en nu, kunnen zich zaterdag 19 oktober volledig laten gaan en uit volle borst meezingen op de derde editie van de JOE Singalong Party.

Niemand minder dan Tony Hadley, ex-leadzanger van de band Spandau Ballet, popster Gustaph, bosslady LEEZ en het dynamische duo Bram & Lennert blazen het dak van de Antwerp Expo eraf en zorgen voor een onvergetelijke avond.Verder zet Raf Van Brussel de Antwerp Expo in vuur en vlam samen met de JOE Singalong Band en enkele grootse meezingkleppers en laten ook JOE-dj’s Sven Ornelis, Bart-Jan Depraetere, Kurt Verheyen en Jarne Ponet het feestje knallen met hun opzwepende dj-sets.

Sven Ornelis & Anke Buckinx: “De voorbije jaren was onze JOE Singalong Party een groot succes en we staan te popelen om samen met de feestvierders de pannen van het dak te zingen in de Antwerp Expo! Op de line-up van deze derde editie lonken enkele namen van topartiesten die ongetwijfeld voor een knallend feest zullen zorgen! Wij zijn alvast volop bezig met het instuderen van de legendarische songteksten.”

Gustaph: “Ik kan niet wachten om samen met de JOE-luisteraars de Antwerp Expo op zijn kop te zetten! Bereid je voor op een avond vol energie, big hits en onvergetelijke momenten! Wiens stembanden zijn gesmeerd om ‘Because Of You’ luidkeels mee te zingen?”

Dansen, luidkeels (mee)zingen en volop genieten van de beste hits aller tijden? Iedereen is op zaterdag 19 oktober welkom om de Antwerp Expo te laten daveren. Tickets voor de JOE Singalong Party zijn vanaf vandaag te koop via Joe.be. Er zijn verschillende formules beschikbaar, zo kan je kiezen voor een Party ticket of een VIP tafel.

Fans die hun stembanden al wat willen opwarmen en hun songtekstenkennis willen bijschaven, kunnen vanaf maandag 7 oktober luisteren naar de Top 2000. Dan knallen de beste hits aller tijden weer uit de radioboxen van JOE.

Bio van Gustaph, Tony Hadley, Sven Ornelis en Anke Buckinx