.
Guy T'Sjoen
woensdag 8 november 2023

Guy T’Sjoen: “Ze waren op zoek naar diverse mensen”

En kwamen bij hem terecht

Een verrassing van formaat toen Guy T’Sjoen door de verraders uit het gelijknamige programma werd overhaald om één van hen te worden. Guy was veilig als bondgenoot, maar koos toch voor een grotere uitdaging en besloot om van kamp te wisselen.

Toen Guy werd gevraagd voor het programma was hij meteen getriggerd. Hij zocht het programma meteen op en zijn aandacht werd meteen getrokken.

“Ik had flarden van het eerste seizoen van De Verraders gezien', vertelt hij. 'In de geschreven pers zag ik natuurlijk al snel verhalen opduiken over de psychologische spelletjes voor en achter de schermen, de ruzies, de discussies en de complottheorieën”, zegt Guy in Story.

Voor velen was het een grote verrassing dat ze nog aan iemand dachten als Guy om mee te doen aan het programma. Het is tenslotte al 5 jaar geleden dat hij nog in ‘Topdokters’ te zien was.

“Volgens mij zijn ze voor dit programma op zoek naar een heel divers deelnemersveld, met bekende en minder bekende mensen uit verschillende vakgebieden. Er zitten dus altijd wel enkele atypische figuren in die niet al te vaak in de populaire programma's of bladen opduiken, zoals politicoloog Hendrik Vos en ik in dit seizoen. Door die mix wordt het spel onvoorspelbaar en interessanter voor de kijker. Heel bekende figuren zijn misschien al wat té goed gekend en daardoor meer voorspelbaar, en misschien waken zij ook meer over hun imago.”

Bio van Guy T’Sjoen

Meer Over:

Guy T’Sjoen