.
Guy T'Sjoen
dinsdag 21 november 2023

Guy T’Sjoen: “Zij mocht als eerste ons kindje vasthouden”

Ook al was ze een verrader

Dat verrader Guy T’Sjoen ‘De Verraders’ zou winnen, dat had niemand zien aankomen. Velen waren ervan overtuigd dat Bart Appeltans het spel op één been zou winnen, maar een tweede overwinnaar, dat had niemand gedacht.

Het programma was een unieke ervaring om mee te maken en het is er eentje dat hij zich nog heel lang zal herinneren. Voor Guy is het ‘het programma van zijn leven’.

“Maar de missies mochten wel wat spectaculairder. Ik wou nog meer uit mijn comfortzone getrokken worden. Maar ik ambieer zeker geen tv-carrière. Ik ben een wetenschapper in hart en nieren, en mijn werk in het ziekenhuis als androloog-endocrinoloog, hoogleraar en researcher aan de UGent blijft mijn prioriteit”, zegt hij in Dag Allemaal.

Er zijn ook vriendschapsbanden gesmeed voor het leven. Zo hielp Franky De Smet-Van Damme Guy en zijn partner Milan aan een verblijfplaats voor wanneer hun zoontje werd geboren in Amerika via een draagmoeder.

“En Klaasje Meijer was op dat moment net in Amerika toen ons kindje werd geboren. Zij was de eerste van onze kennissenkring die ons kindje in haar armen heeft mogen houden. Nog eerder dan onze eigen familie.”

Bio van Guy T’Sjoen en Bart Appeltans