.
Linde Merckpoel
maandag 27 november 2023

Haarkleur Linde Merckpoel speelt haar parten

Ze is er nochtans trots op

Linde Merckpoel lijkt België even beu te zijn. Ze is volop een reis naar Afrika aan het overwegen en is zelfs al aan het nadenken over de voorbereidingen ervan. Maar haar haarkleur speelt haar parten.

“Ik ben nu al bezig met hoe ik mijn huid daar ga beschermen met factor 50 en kledij en petjes, maar dat is misschien wel het enige nadeel dat ik zie aan mijn ros zijn. Ik ben een echte trotse rosse”, klinkt het in Billie.

Jazeker, Linde is een trotse rosse. Terwijl veel mensen zich schamen voor de haarkleur, is Linde met plezier ros. Blond of bruin vindt ze dan ook maar saai.

“Ik heb nooit gesnapt dat het een reden is om iemand te pesten, net omdat ik het zo mooi vind. Maar misschien heb ik geluk gehad. Ik ben zelf niet op mijn mondje gevallen, ben een flapuit, en in de lagere school had ik een vriendin die nóg luider was dan ik. Als wij in een nieuwe groep kwamen, op een sportkamp bijvoorbeeld, kondigde zij gewoon aan: Ik ben Elke, en die rosse, da's mijn beste vriendin, dus laat ze maar gerust. En dat was het dan.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Linde Merckpoel

Meer Over:

Linde Merckpoel