.
News Image

Hadise in het vizier van het Turkse gerecht

Hadise opnieuw onder vuur.
Hadise kennen we allemaal nog van haar avontuur bij Idool dat haar carrière lanceerde. Maar het was in Turkije dat het succes van de Molse schone volledig door het dak ging. Hadise is in Turkije één van de grootste sterren van het land. Hadise ligt echter opnieuw in de knoop met de Turkse belastingdienst.

Hadise kwam al eerder in opspraak toen ze belastingen zou ontduiken door haar inkomsten enkel in ons land aan te geven en niet in Turkije. De uitkomst van dat onderzoek uit 2015 werd nooit bekendgemaakt, maar nu ligt Hadise opnieuw onder vuur.

Hadise is big op Instagram met meer dan 6 miljoen volgers. En sponsored posts op Instagram brengen voor zogenaamde “influencers” heel wat geld in het laatje. Grote namen krijgen al snel meer dan 10.000 euro voor een naamsvermelding van een product en dat loopt snel op als je zaken als kleding, make-up, luxeproducten, water, frisdranken,… dagelijks kan promoten. Blijkbaar geven heel wat influencers die inkomsten niet aan bij de belastingen en zo komt ook Hadise opnieuw in opspraak omwille van fraude en belastingontduiking.

Bio van Hadise

Meer Over:

Hadise