.
Bent Van Looy Linde Merckpoel Wim Willaert Lynn Van den Broeck Boris Devis Charlie Dewulf William Boeva Sarah Puttemans Hakim Chatar Cath Luyten
zondag 1 oktober 2023

Hakim Chatar: “Ik wil op mijn gevoel vertrouwen”

Als het slecht is, dan is dat maar zo

Een deelname aan ‘Celebrity Masterchef’ is heel leuk, maar de BV’s moeten ook toegeven dat het programma even heel je leven overneemt. Hakim Chatar heeft dat proberen beperken en heeft het vooral allemaal op zich laten afkomen.

“Ik heb me voorgenomen om te vertrouwen op mijn gevoel voor wat lekker is. Vragen ze om een coulis te maken, dan zal ik iets maken waarvan ik denk dat het een coulis zou kunnen zijn. In het ergste geval zeggen de chefs vervolgens dat het geen coulis is, maar wel lekker”, lacht Hakim in Humo.

Niet alleen de juryleden van ‘Masterchef’ hebben al ondervonden dat Hakim talent heeft voor koken. Ook de familie en vrienden hebben al uitgebreid kennis kunnen maken met Hakim zijn kooktalent.

“Maar het grote publiek weet dat niet, dus ik ben altijd doodsbenauwd wanneer ik mijn gerecht aan de chefs presenteer. Wat als ze het genadeloos afkraken? Dan denkt iedereen dat ik een slechte kok ben. Intussen weet ik dat de chefs vooral met tips en goeie raad komen en niet met botte beledigingen.”

Bio van Hakim Chatar

Meer Over:

Hakim Chatar