.
News Image

Hanne Troonbeeckx bekent: 'ik heb huilbuien'

Hanne Troonbeeckx: 'Niemand is perfect


Mediamadam Hanne Troonbeeckx komt er al een tijdje voor uit: zij is hoogsensitief en heeft daar regelmatig last van. Afgelopen weekend was het weer prijs, zelfs gewoon na het lezen van een boek. Troonbeeckx legde zichzelf zoveel druk op om het boek uitgelezen te krijgen, dat zij traantjes liet. Hoe moet het verder?

Zo dacht ik het afgelopen weekend te genieten van een boek lezen. Dat stond al een tijdje op mijn to do list. Alleen had ik mezelf onbewust stress bezorgd omdat Ik dat boek eigenlijk al uit wou hebben zodat ik aan het volgende boek kon beginnen. Wat ik eigenlijk ook al lang wou uithebben. Dus in plaats van te genieten zette ik mezelf onder druk. Waardoor ik me nog minder kon focussen en dus nog meer tijd verloor. Dit gevoel heb ik laten escaleren totdat de traantjes eruit vloeiden, schrijft Hanne Troonbeeckx op Instagram.



Heel wat mensen herkennen zich in deze situatie. In de hedendaagste maatschappij moet alles altijd maar sneller en sneller gaan en dat is geen gezonde situatie. Onthaasten is vandaag de dag van ook meer dan nodig, alleen lijken mensen steeds vaker terug in de val te trappen. Ook Hanne Troonbeeckx dus. En dan te weten dat zij coach is. Moet ik me schamen omdat ik als coach ook huilbuien heb? Ik denk het niet. Niemand is perfect. En zelfs de beste coaches hebben het niet altijd op een rijtje. Daar gaat het ook niet om. Het gaat om wat je doet op die momenten. Hoe ver ga jij erin mee? Of hoe groot is je kennis om hieruit te stappen?



Hanne Troonbeeckx heeft nog één tip voor wie met hetzelfde probleem te kampen heeft: Ik leerde niet om altijd gelukkig te zijn. Maar ik leerde wel om zo min mogelijk ongelukkig te zijn. Gelukkig zijn kan je leren, besluit zij op Instagram.


Bio van Hanne Troonbeeckx

Meer Over:

Hanne Troonbeeckx