.
Hanne Troonbeeckx en Steffen
zaterdag 3 september 2022

Hanne Troonbeeckx blikt terug: “Ik had helemaal niks door”

Hij vroeg haar ten huwelijk in Spanje

Sinds kort gaat Hanen Troonbeeckx als getrouwde vrouw door het leven. In november 2019 vroeg haar man Steffen haar ten huwelijk, maar trouwen deden ze, omwille van corona, pas 3 jaar later.

“Op de Plaza de Espana, één van de prachtigste pleinen van Sevilla, met in het midden een grote fontein, vroeg hij me ten huwelijk. Je moet weten dat Steffen en ik regelmatig filmpjes maken waarbij we in de camera kijken en wat onnozel doen. Maar toen we toen aan het opnemen waren begon hij plots heel lieve dingen te zeggen… en plots verdween hij helemaal uit beeld”, lacht Hanne in Primo.

Steffen was op één knie gegaan, al had Hanne nog niet meteen door wat er aan de hand was. “Ik zag het wel, maar besefte het niet. Ik voelde me verdoofd door een combinatie van verstomming en blijdschap.”

Hanne was ondertussen nog steeds aan het filmen en ging automatisch ook op haar knieëen zitten. “Ik heb toen mijn gsm op de grond gelegd en die heeft toen vooral lucht gefilmd. Maar op de achtergrond hoor je me huilen van geluk en ja zeggen.”

Bio van Hanne Troonbeeckx

Meer Over:

Hanne Troonbeeckx