.
Hanne Troonbeeckx en Steffen
vrijdag 12 april 2024

Hanne Troonbeeckx: “Het zal wel weer mislopen”

En het gebeurde ook

De kinderwens van Hanne Troonbeeckx was nooit echt groot geweest, tot ze haar man Steffen leerde kennen. De twee besloten volop voor een gezin te gaan en al snel werden ze zwanger. Maar helaas ging het mis.

“De weken en maanden erna vond ik verschrikkelijk. In de supermarkt, op straat: overal zag ik vrouwen met baby's. Baby's in de winkelkar, baby's in de wandelwagen, overal baby's. En zelf stond ik daar. Met de vraag: 'Hoe zou de onze eruit hebben gezien?' En met, thuis, in de kast, nog het zelfgemaakte knutselwerkje waarmee we het nieuws van de zwangerschap aan onze ouders verteld zouden hebben”, zegt Hanne in Het Laatste Nieuws.

Het koppel bleef proberen, maar het bleef maar fout gaan. Bij de derde keer werden ze zelfs echt boos, want dit hadden ze niet verdiend.

“Mensen worden aan de lopende band zwanger. Soms zelfs mensen die het niet eens willen. Waarom kon het dan voor ons niet? Bij de vierde zwangerschap — we hadden er een jaar op moeten wachten voor het nog eens lukte — wisten we het eigenlijk al op voorhand. 'Het zal wel weer mislopen.' En dat deed het ook.”

Bio van Hanne Troonbeeckx

Meer Over:

Hanne Troonbeeckx