.
Hans Otten
maandag 16 september 2024

Hans Otten: “Hij kende mij van televisie”

Wat leuk!

Hans Otten heeft een eigen hotel-restaurant en kreeg daar al heel wat bekend volk over de vloer. Zo is de koning al een keertje langs geweest om er gezellig te eten.

“Eigenlijk zou hij een jaar eerder al gekomen zijn: 't was een autoloze zondag, en het idee was dat Filip die dag door Antwerpen zou fietsen. Maar het ging niet door, want de Queen overleed en hij moest naar de begrafenis. Jammer, maar helaas, dacht ik, maar het jaar erna is hij toch komen aanfietsen, samen met prins Gabriël”, zegt Hans in Humo.

De koning wilde ten allen tijde casual behandeld worden, al was dat niet zo makkelijk. Met zestien zwaantjs voor de deur, acht man personeel en vier bodyguards is het moeilijk om normaal te blijven doen.

“Maar ik heb zo het idee dat het staatshoofd hier echt op z'n gemak zat. Hij is twee uur op het terras blijven zitten, en Colette heeft een foto van ons beiden gemaakt. Ik heb hem ook een hand gegeven, wat volgens de geplogenheden niet mag: hij moet jou een hand geven, niet andersom. Toen hij me aankeek, zei hij: 'Maar ik ken u! Van de televisie!’”

Bio van Hans Otten

Meer Over:

Hans Otten