.
Hans Otten en Colette
donderdag 19 september 2024 18:40

Hans Otten: “Ik heb getwijfeld tot twee weken voor de start”

Hij had geen zin in bekendheid

Na tien jaar niet op televisie te zien zijn geweest, was Hans een van de nieuwe deelnemers aan ‘De Verraders’. Ze hebben hem gevraagd, maar hij heeft toch even getwijfeld of hij zou deelnemen.

“Ik heb getwijfeld tot twee weken voor de start van de opnames. 'De verraders' is populair, hè? Ik wist niet of ik wel zin had om weer volop in de kijker te lopen. Wat me over de streep heeft getrokken, is het simpele feit dat ik het een tof en slim programma vind: technisch gezien is het reality-tv, maar au fond is het een psychologisch drama”, zegt Hans in Humo.

Wat Hans ook belangrijk vond is dat je jezelf niet kan verstoppen in een programma als ‘De Verraders’. Het is onmogelijk om geen rolletje te spreken. Door de druk kan je volgens Hans alleen maar je echte ik laten zien.

“Ik vond het belangrijk omdat ik in mijn televisiecarrière veel te vaak een rolletje heb gespeeld. Dat heeft me dikwijls gekweld, ik kom daar rond voor uit. Maar de voorbije tien jaar ben ik aan de slag gegaan met mezelf en ik ben erin geslaagd, althans ten dele, om dat juk van me af te werpen.”

Bio van Hans Otten

Meer Over:

Hans Otten