.
News Image

Happy ending voor Ashton Kutcher

Het lukt thuis niet meer tussen de lakens!


Ashton Kutcher (37) heeft voor opschudding gezorgd toen hij uit een Thais massagesalon kwam. Een salon in Noord-Hollywood dat een reputatie heeft vanwege zijn 'extra service'.

Ashton zelf beweert natuurlijk dat het enkel voor een massage was maar het wel wat argwaan op bij zijn vrouw Mila Kunis (32). Tegen haar vertelde hij immers dat hij met vrienden ging poolen en nadien nog wat shoppen. De paparazzo stonden uiteraard maar al te graag wat foto's te nemen.We kunnen dan ook vanuit gaan dat de kerstsfeer ten huize Kutcher er dit jaar niet zo goed inzat.

Kunis beviel vorig jaar van dochter Wyatt. De vrienden van Ashton houden de lippen stijf op elkaar wat het incident betreft. Slechts één vriend zei dat het beter was dat dit beter was dan je vriendin te bedriegen met een maîtresse.

Naar verluidt is Mila Kunis steeds meer en meer bezig met haar dochter dan met haar man. Men kan dan ook spreken van een jonge-vaderssyndroom. Dat wil zeggen dat jonge papa's zich uitgesloten voelen en het gemis buitenshuis opzoeken.



In Hollywood wordt dit ook wel een 'Calvin Harriske doen' genaamd. Enkele maanden geleden werd ook Harris bij een soortgelijk incident betrapt. En dat terwijl hij met de meest sexy popster Taylor Swift samen is.