.
Isabelle Olivier en Matthieu Angel uit Blind Getrouwd
zaterdag 18 november 2023

Heeft Isabelle uit ‘Blind Getrouwd’ een geheime aanbidder?

Ze krijgt veel complimenten

Het huwelijk van Isabelle en Matthieu uit ‘Blind getrouwd’ lijkt dan toch niet in een succes te eindigen. Matthieu vindt dat ze onvoldoende basis hebben om een relatie uit te bouwen en daar denkt Isabelle toch weer anders over.

Volgende week zien we het beslissingsmoment op tv en de kans bestaat dat dat ze niet zullen getrouwd blijven. Dat wil ook meteen zeggen dat zowel Isabelle als Matthieu weer beschikbaar zijn op de vrijgezellenmarkt.

“Er is wel al wat interesse. Vorige week was er nog een man in 't hotel die me z'n telefoonnummer wou geven voor als het niet zou lukken met Matthieu. Hij was een 50-plusser, dus 'k heb gezegd dat ik het in mijn achterhoofd zou houden.”

Isabelle is een knappe vrouw en ook altijd goedlachs. En vooral dat zijn elementen die bij zowel de mannen als de vrouwen erg aanspreken.

“Ach, gelukkig benadert iedereen me erg respectvol. Zeker van vrouwen krijg ik veel positieve reacties. Ze lachen altijd mee met m'n gulle lach op tv, zeggen ze dan. Leuk, toch”, klinkt het in Dag Allemaal.