.
Zita Wauters
zaterdag 19 oktober 2024

Heeft VTM de jacht geopend op Zita Wauters?

Gaat ze haar papa achterna?

Het zou veel mensen niet meteen verbazen mocht Zita Wauters binnenkort de VRT verlaten om aan de slag te gaan bij de concurrerende zender VTM.

De laatste tijd lijkt Zita steeds vaker op te duiken bij VTM en lijkt ze daar meer en meer kansen te krijgen. Zo dook zo op tijdens ‘Tien Om Te Zien’ in de special rond Clouseau, maar mag ze ook meedoen aan ‘Een Echte Job’. Bovendien lijkt heel Vlaanderen ook te denken dat ze in een pak zit van ‘The Masked Singer’.

De overstap van Zita zou een heel logische stap zijn en misschien eentje waar papa Koen Wauters ook op zit te wachten. Voor hem is VTM al jaren zijn thuisbasis, schrijft Tv Familie en hij zal er zijn dochter dan ook met open armen ontvangen.

Maar wil Zita de VRT wel achter zich laten? Ook daar krijgt ze mooie kansen zoals ‘Zomerhit’, ‘Iedereen Beroemd’ en opduiken in een programma op MNM.

VTM lijkt de jacht in ieder geval ingezet te hebben. Zita zou in elk geval in het plaatje van verjonging passen. Dat ze ook nog eens een van de grootste talenten van Vlaanderen is op dit moment, zijn alleen maar dikke pluspunten.

Bio van Zita Wauters

Meer Over:

Zita Wauters