.
Vanessa Vanhove
maandag 16 oktober 2023

Heel wat artiesten in Radio 2 The Rat Pack in concert

Welke artiesten zullen er optreden?

Op zaterdag 16 december trekt Radio2 opnieuw naar de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen voor Radio2 The Rat Pack in concert, the Christmas edition. Gastvrouw Vanessa Vanhove ontvangt dan Yannick Bovy, Grace, Gustaph, Günther Neefs, Jasper Steverlinck en Leez (Lisa Van Rossem). Samen met de VRT Bigband brengen ze unieke versies van bekende hits.

Tijdens dit heerlijke swingconcert kun je genieten van de beste crooner- en kerstklassiekers, verrassende duetten en een schijnwerper op het legendarische repertoire van Burt Bacharach. Deze Amerikaanse componist, pianist, arrangeur en muziekproducer overleed in februari dit jaar.

Radio2 maakt ook plaats voor jong talent op het podium. Vanessa Vanhove geeft conservatoriumstudenten zang de kans om een plaats te veroveren op het podium van Radio2 The Rat Pack in concert, the Christmas edition.

Er zijn twee concerten op zaterdag 16 december. Eentje om 14.30 uur, voor wie graag voor het donker thuis is, en eentje om 20 uur, als je meer geniet van een concert als de nacht al is gevallen. Koop vlug je tickets, zo ben je zeker van je plaats. Bestellen kan via radio2.be.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Vanessa Vanhove