.
Helmut Lotti
donderdag 21 december 2023

Helmut Lotti: “Ik heb daar geen nood aan”

Hij is perfect gelukkig

Helmut Lotti is al een aantal jaren samen met Marieke. Ze hebben een goede stabiele relatie, en door ouder te worden is die relatie ook niet alleen s*ks gerelateerd.

“Ik heb me nooit van schroom moeten ontdoen, en ik hou van seksuele energie. Het is een levenslijn! Goeie seks sterkt je, zorgt ervoor dat je vrolijk en krachtig door het leven kunt. Met het ouder worden is mijn libido wel kleiner geworden. Maar ook dat heeft zo z'n voordelen. Seks is niet meer die oerkracht die altijd en overal meepraat, en dat geeft me een prettige vorm van rust”, bekent Helmut in Humo.

Voor de zanger is trouw zijn één van de belangrijkste dingen in een relatie, ook in zijn relatie met Marieke. Monogaam zijn is een absolute must.

“Sowieso ga ik ervan uit dat, als je een goeie relatie hebt waarin je je gerespecteerd voelt, je niet vreemdgaat. Overspel is toch altijd een symptoom, een teken dat je relatie onder de microscoop moet. Tenzij er afgesproken is dat het kan, natuurlijk. Maar dat zou ik nooit doen met Marieke, al was het maar omdat ik gék zou worden als zij... En zelf heb ik er ook geen nood aan. Nogmaals: ik heb wat ik verlang.”