.
Helmut Lotti
maandag 8 april 2024

Helmut Lotti: “Ik zal daar altijd spijt van hebben”

Ze hebben terug contact

Helmut Lotti heeft al enkele mislukte relaties achter de rug. Door zijn vele ervaring weet de zanger wel beter dan ooit wat er nodig is om een relatie te doen slagen. Zo moet je vooral goed weten waar je aan begint.

“Zeker als je samen kinderen wilt, want dat maakt een relatie er niet makkelijker op. Dat ik als kind van gescheiden ouders mijn dochter hetzelfde heb aangedaan, beschouw ik nog steeds als de grootste mislukking in mijn leven. Ik had gezworen dat het mij niet zou overkomen”, zucht de zanger in Story.

De laatste 5 jaar lukt het voor Lotti ook beter om daar met zijn oudste dochter gesprekken over te kunnen voeren zonder al te veel emoties. Ze hebben nog heel veel geleerd over elkaar.

“En over alle gebeurtenissen en misverstanden na de breuk met haar moeder. Tussen haar zesde en twaalfde heb ik Messalina praktisch niet gezien. Daar zal ik de rest van mijn leven spijt van hebben. Maar sinds haar zeventiende hebben we opnieuw contact en onze band is ondertussen echt goed. Ik vind het knap dat Messalina, ondanks haar moeilijke jeugd, op zo'n mooie manier in het leven staat. Ze heeft de koelbloedigheid van haar moeder. En mijn levenslust. Haar moeder en ik konden ook echt goede gesprekken voeren. We zijn niet voor niks samen geweest.”

Bio van Helmut Lotti

Meer Over:

Helmut Lotti