.
Helmut Lotti
maandag 4 december 2023

Helmut Lotti: “Waarom altijd maar uitstellen?”

Hij is een doener

Helmut Lotti is al jarenlang een populair zanger in Vlaanderen en een graag geziene gast op heel wat podia. Helmut heeft heel hard gewerkt om te staan waar hij nu staat.

“Maar ik vind mezelf best wel lui. aarom speel ik nog altijd geen gitaar of piano? Omdat ik me er niet op toeleg. Boeit iets me, dan kan ik er helemaal in opgaan en is geen moeite me te veel. Maar als iets me niet begeestert, vind ik het moeilijk om er tijd aan te schenken”, zegt hij in Humo.

Ondanks dat hij zichzelf lui vindt, verliest Helmut niet graag tijd. Hij is altijd wel met iets bezig en wil het maximale uit de dag halen.

“Je hebt denkers, je hebt doeners, en je hebt lethargische mensen. Ik ben een doener: eeuwig bezig. Thuis vind ik altijd wel een afwas die gedaan kan worden, kleren die opgevouwen mogen worden, vuilniszakken die naar buiten moeten. En dat hoort meteen te gebeuren, ja, want anders blijven die klussen door mijn hoofd tollen, als een to-dolijst die me gek maakt. Waarom tot morgen uitstellen wat je vandaag kunt doen? Ik hou ook niet van slordigheid.”

Download onze app voor Android of iOS