.
News Image

Henny Seroeyen uit De Buurtpolitie wint internationale prijs

Henny Seroeyen op Arnold Classic Europe.


Het is alweer zover. Henny Seroeyen, die je bijna elke dag als Robin kan zien zitten in De Buurtpolitie op VTM, ) haalt weer een internationale prijs binnen als fitnessmodel.



Deze keer won Henny Seroeyen de eerste prijs op een grote wedstrijd van Arnold Schwarzenegger, the big man himself. De wedstrijd vond plaats in Barcelona en is enkel toegankelijk indien men gekwalificeerd werd door de Nationale bond van IFBB, in Henny zijn geval de BIFBB .



Arnold heeft in elk continent zo’n wedstrijd met verschillende klassen, en deze klasse is dan ook weer vernieuwend. Meer het fitModel dan de meest gekende bodybuilder of mens physic, het grote verschil tussen beide is dat het Fit Model 365 dagen fit en shoot klaar is aangezien ze effectief als model te werk gaan. Dit is dan ook niet altijd met bloot boven lijf. Toch blijft de shape van het model belangrijk. Opvallend, niet de grootte van de spieren vormt de hoofdzaak bij deze wedstrijd maar wel de aflijning en het fit gedeelte en uiterlijk.



Henny Seroeyen is naast zijn job als acteur veel bij zijn lichaam bezig. “Natuurlijk, door mij fysiek voor te bereiden op de wedstrijd was ik meteen getraind om zelf mijn stunts te doen in de film “De Grote Geldroof” van De Buurtpolitie die vanaf 23 oktober in de bioscoop te zen zal zijn. Voor mij was het zeker een uitdaging om mijn stunts zelf te doen.”



Henny was de afgelopen periode al vier dagen in Barcelona aanwezig voor zijn sponsor Olimp Sport Nutrition.