.
Herbert Flack in Familie - aflevering 6851
donderdag 27 april 2023

Herbert Flack: “Ik red me wel”

Hij verdween even van de radar

Het is een lange tijd stil geweest rond acteur Herbert Flack. We zagen hem wel nog aan het werk in ‘Familie’ maar daarna kwam er niks meer. De acteur heeft het moeilijk gehad, maar krabbelt nu terug recht na die moeilijke periode.

Herbert werd geconfronteerd met het verdriet om het overlijden van zijn vrouw Fabienne, die drie jaar geleden overleed in Spanje na een ongelukkige val.

En dat verlies doet nog altijd pijn. De acteur vindt het nog altijd moeilijk om erover te praten. Hij voelt de nood ook niet om er publiekelijk over te praten.

“Ik red me wel, ik lees veel, ik pruts wat aan de plantjes op mijn terras, ga al eens alleen op reis of kook voor een paar vrienden. Maar ik voel dat het wel weer tijd is om onder de mensen te komen”, zegt hij in Dag Allemaal.

Maar niet alleen het verdriet op zijn echtgenote hield Herbert weg van het scherm of de podia, ook een pijnlijke hernia hield hem tegen. “Ik heb microchirurgie moeten ondergaan aan de ruggengraat. Ik raakte wat geïsoleerd en met dat slechte weer wordt een mens nog weemoediger. Ik moet nog voorzichtig zijn met mijn rug, maar het is tijd om weer uit te breken.”

Bio van Herbert Flack

Meer Over:

Herbert Flack