.
News Image

Herbert Flack treedt uit comfortzone

Winterrevue is een stap in het onbekende voor hem.


Eind deze week, op 15 december start Winterrevue in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Voor deze editie kon men Herbert Flack overtuigen om mee te spelen. De acteur, die daar ook al op het podium stond bij de theaterversie van Aspe zei in Ment op zondag dat het woordje 'gastheer' voor hem de doorslag gaf.

Als ernstig acteur beseft Herbert Flack dat hij nu echt uit zijn comfortzone moet treden. Mee zingen en dansen noemt hij niet bepaald zijn sterkste troeven. Ze hebben me wel zo zot gekregen, voegde hij er in de Ment-studio aan toe. Het enthousiasme van Herbert is groot en hij gaat er zich helemaal voor smijten. Collega-acteur Dirk Van Vooren zal er voor het derde jaar op rij staan en hij zei dat men voor de eerste keer met een thema werkt, namelijk de 'sound of movies'. Alle sketches en muziek van de voorstelling is gerelateerd aan bekende films.

Bij een revue horen meestal pluimen, maar daar was regisseur Stany Crets destijds geen voorstander van. Volgens Dirk Van Vooren komt ook daar dit jaar verandering in!



Winterrevue speelt van vrijdag 15 december 2017 t.e.m. zondag 14 januari 2018 in Theater Elckerlyc. Tickets en allerlei andere info kunt u bekomen via elckerlyc.be.



Tekst: Nico Vanaken