.
Herbert Flack in Familie - aflevering 6851
zaterdag 25 mei 2024

Herbert Flack: “Ze keek altijd ineens raar op” 

Hij gaf wat intimiteit prijs 

Herbert Flack koestert veel mooie herinneringen aan zijn tijd bij Aspe. Heel wat mensen vinden het moeilijk om hem los te zien van zijn personage Pieter Van Inn, maar dat is eigenlijk alleen maar een compliment.

Behalve de mooie vriendschappen die Herbert er aan heeft overgehouden, houdt hij er ook mooie herinneringen met zijn vrouw aan over.

“Soms zat ik samen met Fabienne naar 'Aspe' te kijken en keek ze ineens raar op als Van In Hannelore over haar wang streelde. Zo deed ik dat altijd bij Fabienne, dat is toch een soort intimiteit die je prijsgeeft”, zegt hij in Dag Allemaal.

Speciaal voor het 20-jarig jubileum van Aspe is Herbert in het theater te zien als Pieter Van Inn, in het theaterstuk ‘Aspe: moord in de studio’.

“Dit jubileum maakt me blij, maar ook triest. Natuurlijk vind ik het zalig dat de erkenning er nog is, maar voor mij is 'Aspe' ook onlosmakelijk verbonden met Fabienne. Mijn vrouw was er overal bij. Al bij de persvoorstelling waar ze ons in het stadhuis van Brugge binnensmokkelde. Ik denk nog elke dag aan haar, ik mis haar enorm, ook al is het ondertussen vier jaar geleden dat ze overleed.”

Bio van Herbert Flack

Meer Over:

Herbert Flack