.
Herman Verbruggen
donderdag 21 juli 2022

Herman Verbruggen: "5 jaar geleden mee gestopt"

Het was op....

Na de kerstspecial 2 jaar geleden kwam er een einde aan 'Fc De Kampioenen'. Er werd definitief afscheid genomen van de bekendste voetbalploeg en van Johny Voners met een leuke kerstspecial. En zo werd het een dertig jarig jubileum in mineur.

Zo was er ook het idee om een soort Kampioenen 2.0 te beginnen. Een reeks met de oude cast en enkele nieuwe jonge mensen erbij. Maar ook dat plan is nooit doorgegaan.

“Het had nochtans kunnen werken. Maar uiteindelijk denk ik dat we het er allemaal over eens waren dat het beter was er een streep onder te trekken”, zegt Herman Verbruggen in Dag Allemaal.

Gelukkig heeft Herman nadien nooit last gehad van het zwarte gat. “Soms moet je zo’n stap zetten om je leven te resetten. Het was gewoon tijd voor iets anders.”

Herman zat niet stil en ging verder met zijn bedrijfje Aksident. Waarmee hij voor animatie zorgt op bedrijfsfeesten en dergelijke. “Mijn maat doet dat nu nog verder, maar ik ben daar 5 jaar geleden mee gestopt. Ik heb dat 31 jaar gedaan en werkte vaak zeven dagen op zeven. Op een gegeven moment moet je aan jezelf toegeven dat het op is.”