.
Danira Boukhriss en Herman Verbruggen
woensdag 26 april 2023

Herman Verbruggen: “Ben ik daar niet te oud voor”

Hun mening is belangrijk

‘De Masked Singer’ is een ongelooflijke hype in Vlaanderen. Iedereen zoekt mee naar wie onder de maskers verborgen zit en de strafste namen komen vanonder de maskers gekropen bij de ontmaskering.

Ook Herman Verbruggen zat dit jaar onder een masker verborgen. Hij mocht zich inleven in de rol van Skiwi. En dat op aanraden van zijn dochters die vonden dat hij deze kans moest grijpen. Herman heeft altijd gezegd dat zijn dochters hem behoeden voor stommiteiten.

“Hij vraagt ons ook om kledingadvies. Laatst zag hij een hippe outfit in een winkel, met een broek en een bijpassend hemdje. ‘Ben ik daar niet te oud voor?’ vroeg hij. Hij vindt het belangrijk dat wij het ook mooi vinden”, reageert dochter Billie in Humo.

Nog nooit was een kandidaat zo teleurgesteld omdat hij als eerste moest afvallen bij ‘The Masked Singer’. Maar de teleurstelling stond op Hermans gezicht af te lezen.

“Papa praat niet graag over zijn emoties. Hij is erg gevoelig, maar als hij zich gekwetst voelt, is hij liever even alleen. We hebben hem nog maar bij twee programma’s emotioneel gezien. Nu bij ‘The Masked Singer’ en bij ‘2 Sterren Restaurant’. Hij had verwacht dat het helemaal anders zou lopen.”

Bio van Herman Verbruggen