.
News Image

Herman Verbruggen gelooft niet in toeval

Uitstel werd voor hem helaas wel afstel.


Herman Verbruggen was dinsdag openhartig in het Radio 1-programma De Bende van Annemie. Dankzij Google vond hij een jeugdvriend terug en hij wou hem een mail sturen. Helaas stelde de acteur het versturen van deze mail uit. Net in die tijd verongelukte jeugdvriend Jean-Louis in een bootongeluk. Herman vraagt zich nu luidop af of het anders was gelopen indien hij die mail onmiddellijk had gestuurd.



In eerste instantie hoorde Herman Verbruggen, alias Markske van FC De Kampioenen dat Jean-Louis zich zou hebben doodgereden na het behalen van zijn rijbewijs. Een hele tijd ging eroverheen en Herman tikte diens naam nog eens in Google in. Toen bleek dat hij nog leefde en berggids was op La Palma! Hij zocht zijn vroegere boezemvriend's contactgegevens op en omwille van andere dringende bezigheden raakte die mail niet verstuurd. Toen Herman dit enkele dagen later wel wou doen zag hij plots het overlijdensbericht van Jean-Louis.



Toeval of lot? Dat is nu de vraag. De populaire acteur heeft nu de neiging om in het tweede te geloven. Nu zorgt de angst voor aanslagen ervoor dat mensen plaatsen vermijden en minder op reis gaan. Dat terwijl de kans net klein is dat daar iets gebeurt. Als het moet gebeuren, gebeurt het toch. Misschien moeten we ons allen daar wat meer op instellen, waren de belangrijke conclusies die Herman Verbruggen trok in De Bende van Annemie.