.
News Image

Herman Verbruggen genoot van eerste coronajaar

Tja, wie niet?

De voorbije jaren was het behoorlijk stil rond acteur Herman Verbruggen. Na de kerstspecial van 'Fc De Kampioenen' verscheen hij niet meer regelmatig op televisie, al kwam dat vooral door de pandemie waarmee iedereen te maken kreeg.

Vlak na het einde van ‘De Kampioenen’ werd Verbruggen al gevraagd voor ‘Weekend Cowboys’, het meest recente theaterstuk van de Sven De Ridder Company. Maar ook dat plan werd even opzij geschoven door corona.

“Ik vond dat eerste coronajaar geweldig. Maar in de zomer van 2021 kreeg ik wel het gevoel dat er nu iets moest gebeuren. Ik moest weer dingen kunnen doen en met mensen samenwerken”, klinkt het in Dag Allemaal.

Natuurlijk kan Herman nog wel eventjes teren op het succes dat hij nog altijd heeft als Markske. Maar hij heeft ook nog een heleboel andere plannen.

“Ik kan nog niet concreet verklappen wat, maar ik ben bezig voor een bedrijf in de voeding. Binnenkort ga ik filmpjes beginnen te maken voor het online luik. Alles wat ik al gedaan heb en graag wil doen, komt daar bij elkaar. Dit geeft me meer voldoening dan een theatertrol of zelfs ‘De Kampioenen’. En dat omdat het meer mezelf is.”