.
Herman Verbruggen
zondag 30 april 2023

Herman Verbruggen helpt dochter om Ketnetwrapper te worden 

Maar het werd niks 

Het avontuur bij ‘The Masked Singer’ zit er al eventjes op voor Herman Verbruggen. Hij viel als eerste af en kon zijn teleurstelling niet verbergen.

“Het was bij ‘The Masked Singer’ extra moeilijk: hij is geen zanger of danser. Eigenlijk heb ik hem nog maar één keer zien zingen op een podium; toen hij meespeelde in de Ketnet-musical ‘Unidamu’. Ik weet nog dat ik toen dacht: hoezo kun jij zingen en dansen?”, lacht dochter Roos in Humo.

De dochters van Herman moeten bekennen dat ze Ketnet nog altijd een beetje zien als hun guilty pleasure. Zo kijken ze nog altijd graag naar ‘#LikeMe’. Maar zelf ambitie om in zo’n reeks mee te doen, hebben ze niet.

Al heeft Roos het wel ooit een keertje geprobeerd. Zij schreef zich een keertje in toen ze bij Ketnet op zoek gingen naar een nieuwe wrapper.

“We hadden met het hele gezin aan mijn filmpje gewerkt, maar ik mocht niet eens naar de volgende ronde. Misschien maar goed ook: een tv-carrière zegt me niks. Ik ken de nadelen te goed. Op straat wordt papa voortdurend herkend.”

Bio van Herman Verbruggen