.
Herman Verbruggen
vrijdag 10 februari 2023

Herman Verbruggen: “Ik heb er niet van kunnen genieten”

Hij viel als eerste af

Zelden zagen we zo iemand ontgoocheld zijn omdat hij ‘The Masked Singer’ moest verlaten. Herman Verbruggen viel als eerste kandidaat af en moest zichzelf ontmaskeren als de blije Skiwi.

Wanneer Herman over zijn avontuur vertelt in TV Familie is de teleurstelling nog steeds hoorbaar in zijn stem. Hij had nog graag veel meer van zichzelf als Skiwi laten zien.

“Kijk, dit is ook de reden waarom je in een taverne twee of drie exemplaren krijgt als je een pannenkoek bestelt. Die eerste eet je op uit honger en heb je amper geproefd. Daarom krijg je een tweede en derde om van te genieten. Ik heb door de zenuwen en zo niet echt van mijn deelname aan ‘The Masked Singer’ kunnen genieten.”

Er moet natuurlijk altijd iemand als eerste afvallen en dat is in dit geval Herman. Maar hij veroverde de harten van Vlaanderen niet alleen als Marcske in ‘Fc De Kampioenen’, maar zal nu ook altijd in ons geheugen en hart zitten als Skiwi.

Ook speurder Bart Cannaerts was fan van Skiwi. “Hij was een beetje de Radijs van dit seizoen. Ik kan Herman zeggen dat hij twee dagen teleurgesteld zal zijn. Dat overkwam mij vorig jaar ook, nadat ik als Cycloop werd ontmaskerd.”