.
Skiwi in The Masked Singer
maandag 13 februari 2023

Herman Verbruggen was Skiwi:”Ik wilde de beste zanger van Vlaanderen zijn”

Dat lukte hem niet

Het is gebeurd, de eerste ontmaskering in ‘The Masked Singer’ is een feit. Skiwi moest zijn ware identiteit onthullen en dat was niemand minder dan acteur Herman Verbruggen.

Herman blikt met alleen maar positieve herinneringen terug op zijn avontuur bij ‘The Masked Singer’ en hij was zichtbaar ontgoocheld dat hij er de eerste week al uit moest.

“Ik was echt wel verbaasd dat ik gevraagd werd. Dit was helemaal uit mijn comfortzone. Niemand was ervan op de hoogte behalve mijn vrouw en dochters”, vertelt Herman in Tv Familie. “Ik heb ‘The Masked Singer’ ook eerst gecheckt bij mijn kinderen. Want als zij iets tof vinden, doe ik het. En hier was geen twijfel over.”

Zelden zagen we zo iemand zich vol overgave geven voor zijn rol als gemaskerde BV. Nog nooit zagen we iemand zich zo hard amuseren als Herman.

“In mijn hoofd wilde ik de beste zanger van Vlaanderen zijn. Maar ik werd tijdens de repetities al snel geconfronteerd met mijn beperkingen. Zingen en dansen tegelijk, en dat in de warmste trui die je je maar kan voorstellen…. Niet simpel.”

Bio van Herman Verbruggen